Se incarca...

Gala Solidarității Internaționale

11 decembrie 2017


Lansată în 2015, Gala Solidarității Internaționale aduce în lumina reflectoarelor felul în care românii și România sprijină comunități sau persoane din lumea întreagă.
Gala de anul acesta va avea loc pe 11 decembrie 2017 și va premia cei mai importanți susținători și promotori ai solidarității internaționale din societatea civilă, presă, mediul academic, mediul de afaceri și sectorul public din România.

Anul acesta așteptăm nominalizările tuturor pe www.galasolidaritatii.ro pentru a descoperi împreună organizațiile, instituțiile și persoanele care au ajuat prin diferite proiecte sau activități la îmbunătățirea vieții persoanelor din țări în curs de dezvoltare sau la promovarea solidarității internaționale în România.

GLOBUE
Conceptul din acest an pune în lumina reflectoarelor și trece „în revistă” vedetele solidarității internaționale: organizațiile, instituțiile și persoanele din România care au ajutat prin diferite proiecte sau activități la îmbunătățirea vieții persoanelor din țări în curs de dezvoltare sau la promovarea solidarității internaționale în România.


Evenimentul este organizat de Fundatia Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe prin Programul României de Cooperare pentru Dezvoltare (RoAid) si al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) - Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală. Partener: Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND).

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii