Se incarca...


Experiență în asistența umanitară

Crucea Roșie din Florida de Sud marchează 100 de ani de activitate în salvarea de vieți omenești. 
Domnul Cezar Cătălin Marin, Director General Adjunct, și domnul Vlad Cristian Șerban, manager de proiect în cadrul RoAid, au vizitat expoziția tematică deschisă cu acest prilej la muzeul Coral Gables din Florida.

More

Consolidarea relațiilor România-Polonia în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare

Vineri, 20 aprilie, Roland Chojnacki de la Departamentul de Cooperare pentru Dezvoltare din Ministerul Afacerilor Externe din Polonia s-a aflat în vizită de lucru la București, pentru a un schimb de experiență în domeniu.

More

Conferința „Zilele europene de sprijin parental și educație parentală”

În perioada 19-20 Aprilie 2018 a avut loc la Iași conferința „Zilele europene de sprijin parental și educație parentală” organizată de UNICEF în parteneriat cu HoltIS, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Comisia pentru invățământ, știință, tineret și sport. 

More

Întâlnire între RoAid și UNFPA pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale femeilor și tinerilor din Republica Moldova

În data de 18 aprilie, domnul Cătălin Harnagea, directorul general al RoAid, s-a întâlnit cu o delegație a Fondului Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA). 

More

RoAid, la reuniunea de primăvară a FMI și a Băncii Mondiale

Directorul General Adjunct al RoAid, domnul Cezar Cătălin Marin, participă săptămâna aceasta la reuniunea de primăvară a FMI și Bancii Mondiale, care are loc la Washington în perioada 16-22 aprilie 2018.

More

Inaugurarea Centrului de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis

20 aprilie 2018

Centrul de Cultură şi Ştiinţă al României la Tunis, primul de acest gen în Africa, a fost inaugurat joi, 19 aprilie, în cadrul Institutului Bourguiba de Limbi Moderne al Universităţii Tunis Al Manar, în prezenţa ministrului Afacerilor Externe, domnul Teodor Meleşcanu. Cu această ocazie, a fost realizată oficial donaţia de echipamente informatice şi electronice pentru Institutul menţionat, din partea Agenţiei Române pentru Dezvoltare – RoAid, precum şi o donaţie de carte românească.

More

26 de tineri din țări în curs de dezvoltare vor studia medicina și farmacia în România

19 aprilie 2018

Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid) și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (UMF Târgul Mureș) au încheiat astăzi, 19 aprilie 2018, un protocol de colaborare pentru promovarea obiectivelor naționale privind cooperarea internațională pentru dezvoltare, în domeniul educației superioare. 

More

Vizită la USAID - Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională

18 aprilie 2018

În data de 17 aprilie, domnul Cezar Cătălin Marin, Director General Adjunct al RoAid, împreună cu domnul Vlad Cristian Șerban, project manager în cadrul RoAid, au efectuat o vizită de lucru la sediul central al USAID din Washington, Statele Unite.

More

Vizită de lucru în Ucraina

03 aprilie 2018

În perioada 2-5 aprilie, o delegație a Agenției RoAid condusă de domnul Cezar Cătălin Marin - Director General Adjunct, a desfășurat o vizită de lucru în Ucraina cu scopul identificării nevoilor de reabilitare a unității de primiri urgente din cadrul Spitalul Județean din Cernăuți.

Delegația a fost primită de consulul general al României la Cernăuți, doamna Eleonora Moldovan.

More

Semnare parteneriat cu Regatul Hașemit al Iordaniei

30 martie 2018

Astăzi, 30 martie 2018, a fost semnat Acordul de Implementare a proiectului „Sprijin pentru dezvoltare instituțională a autorității de management electoral din Regatul Haşemit al Iordaniei", de către Dl. Cătălin Constantin Harnagea, Director General - RoAid, dl. Dr. Daniel Constantin Barbu, Președinte - Autoritatea Electorală Permanentă și dl. Aous Al-Qutaishat, în numele dlui. Dr. Khalid Kalaldeh - Comisia Electorală Independentă, instituția parteneră din Regatul Haşemit al Iordaniei.

citește în continuare

×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii