Se incarca...

Noutăți & informații

Lansarea proiectului „Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 în Republica Moldova”

28 mai 2018

În data de 28 mai 2018 a avut loc lansarea proiectului Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 în Republica Moldova, implementat cu sprijinul Ministerului de Externe din Suedia în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare și Serviciul de Telecomunicații Speciale din România. La eveniment au participat conducerea Serviciului 112 din Republica Moldova, reprezentanții RoAid și STS, precum și ai Ambasadelor Suediei și României. 

More

Conferinţe internaționale organizate de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneţia (Sinaia, 3-6 mai 2018)

Admin Aod

Comunicat de presă privind concluziile Conferinţei știinţifice cu tema ”Egalitatea votului”, organizată de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneția și ale Conferinței internaționale a AEP  cu tema „Alegeri libere, parlamente și formarea națiunii” (Sinaia, 3-6 mai 2018) .

More

Conferinţe internaționale organizate de AEP în parteneriat cu Comisia de la Veneţia (Sinaia, 3-6 mai 2018)

În perioada 3 - 6 mai, vor avea loc la Sinaia două evenimente internaţionale cu tematică electorală

RoAid, împreuna cu Autoritatea Electorală Permanentă, sprijină participarea delegației Comisiei Electorale Independente din Regatul Haşemit al Iordaniei, contribuind astfel la transferul de experitza din cadrul proiectului de asistenta pentru dezvoltare ce se afla in curs de implementare.

More


×

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii